Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Adhereix-te a la campanya “STOP Greuges a l’Esport Català”

El món de l’esport català vol denunciar i posar de manifest els Greuges i perjudicis que pateix l’esport per culpa de les darreres accions legislatives que perjudiquen greument la realitat del sector. La FECAPA dóna total suport a la campanya.

Des de la UFEC, s’ha posat en marxa la campanya STOP Greuges Esport Català, amb la qual es vol advertir que la continuïtat d’aquests Greuges comportarà, entre d’altres, la desaparició de bona part del teixit associatiu i reglat del sector esportiu, que passarà a estructurar-se en organitzacions al marge de qualsevol control i reglamentació.

L’esport de base i el sector esportiu en general es troba en una situació d’ofegament, fiscalització i intervencionisme que per la seva realitat i manca de recursos serà impossible de sostenir per les entitats esportives sense ànim de lucre. L’augment de les càrregues i obligacions imposades a les entitats esportives i la retallada en recursos i suport al desenvolupament de la seva activitat, farà que l’activitat esportiva del nostre país se submergeixi i es precaritzi amb les nefastes conseqüències que en tots els àmbits això comportarà.

Per tot això, el conjunt de l’esport català en tots els seus estaments demanem el cessament d’aquestes accions intervencionistes en el nostre sector i les modificacions legislatives oportunes prenent en consideració la realitat del món esportiu, que en la seva majoria és de base altruista i es nodreix de l’acció voluntària de les persones.

Troba tota la informació a www.sortimaguanyar.cat

Inscriu-te per participar a l’acte públic contra els Greuges el proper 19 de març!

Recorda! Digues la teva a les xarxes socials amb #sortimaguanyar

Stop Greuges 2