Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

La Doble presència del CP Cerdanyola al campionat de Barcelona de xous.

 

Aquest mes de gener s’inicia una nova temporada de patinatge artístic amb la primera competició del 2018, la de xous, i en concret el campionat de Barcelona que va tenir lloc aquest cap de setmana a la ciutat de Vic (Osona). El pavelló va acollir tots els conjunts de la província territorial que van lluitar de valent  per a poder participar al pròxim campionat de Catalunya. EL Club Patinatge Cerdanyola competia en dues modalitats: a la categoria Quartet, és a dir un conjunt de quatre patinadors, les nostres patinadores van assolir una setena posició. Un bon resultat donat que és un grup que només porta quatre mesos assajant i per tant era el seu primer campionat a aquesta categoria. Les sensacions van ser bones tot i no haver pogut pujar al podisegona representació del nostre club va ser a la categoria Xou petits, amb l’equip que es va classificar pel campionat de Catalunya l’any passat. No van poder repetir la fita enguany, van quedar catorzenes per tant disputaran la copa Barcelona de xous que tindrà lloc el mes d’abril i on seran unes de les favorites.IMG_3961

IMG_3979

IMG_3958

 

IMG_3936

 

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet