Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

3 podis per al CP Cerdanyola al Campionat de Debutants

S’acaba la temporada de la millor manera possible per al Club patinatge Cerdanyola. El club cerdanyolenc es va endur 3 podis al Campionat de Debutants disputat aquest cap de setmana a Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona). Aquesta competició està reservada als patinadors i patinadores que entraran a competició l’any vinent. Per tant, són bones perspectives per als nostres esportistes de cara al 2018. Les tres medalles van ser les següents: en modalitat lliure, categoria Infantil, Mafalda Güeto va ser segona i en modalitat figures obligatòries, categoria Juvenil, Andrea López va guanyar la medalla d’or i Arnau Navarro va ser segon i medalla d’argent. Altres resultats van ser en lliure Cadet, Sonia Codina 12ª i a infantil Yaiza Arcos 15ª. Els entrenadors de lliure, Júlia Ventura, i de FF.OO., Adela Berbel, estan molt satisfets amb els resultats obtinguts.

 

SONIA CODINA

MAFALDA

MAFALDA YAIZA Y JULIA

Andrea i Arnau

 

 

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet