Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Clàudia Borras s’enduu la copa catalana de patinatge artístic

La recent campiona de la copa Barcelona del mes d’octubre, la Clàudia Borras, va repetir victòria i va guanyar la copa catalana aquest cap de setmana a Vidreres (Girona), amb gairebé quatre punts d’avantatge sobre la segona classificada. La patinadora del club patinatge Cerdanyola està realitzant un excel·lent final de temporada i el seu entrenador, Alfred Alsinet, té plena confiança per a la temporada de l’any vinent: “La Clàudia està preparada per a competir al més alt nivell de la seva categoria, la sènior femenina, i donar-nos encara més èxits de cara al futur”.

 

CLAUDIA BORRAS C. CATALANA 2017

 

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet