Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Bons resultats del CP Cerdanyola a la Copa Delegació

Les millors patinadores dels campionats de Barcelona 2017 en categoria Cadet i Juvenil C, D i E competien aquest cap de setmana a Sant Pere de Ribes per a disputar la copa Delegació. El nostre club tenia cinc representants que van lluitar de valent amb altres patinadores de diversos clubs de la província territorial. El Club patinatge Cerdanyola va obtenir bons resultats, molt a prop dels podis, i que deixen bones sensacions de cara els propers campionats de Barcelona de l’any vinent. El resultats van ser el següents:

Cadet C: Gemma López 4rta, Eva Dubosc 7ª

Cadet E: Andrea Delgado 4rta, Maria Moraño 5ª

Juvenil D: Marina Leyva 4rta

Els entrenadors, Alfred Alsinet i Adela Berbel, estan molt satisfets amb els resultats obtinguts: “les nostres patinadores estan demostrant que són molt competitives als diferents campionats on anem”.

 

CPCDV

 

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet