Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Pol López i Marta Jiménez subcampions de la Copa Europa en parelles

La setmana passada, la parella formada per Pol López i Marta Jiménez del CP Cerdanyola es va proclamar subcampiona de la Copa Europa a la ciutat de Tomar (Portugal). Aquest conjunt, que va ser 4rt d’Espanya el juny passat, ha assolit el podi a la prestigiosa copa d’Europa, i on van realitzar un molt bon disc. Aquesta segona plaça representa una fita important pel palmarès d’aquests dos patinadors. L’entrenador, Alfred Alsinet, s’ha mostrat molt satisfet del resultat obtingut donat l’alt nivell que suposa una competició d’àmbit internacional. Un gran èxit, doncs, pel club de patinatge Cerdanyola del Vallès.

Pol i Marta

Copa Europa

 

 

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet