Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

El diumenge a la tarda es celebraven les proves d’iniciació A i Certificat a Santa Margarida i els Monjos.  Van participar MIRIAM CARMONA, MARINA LEYVA en FFOO de Certificat, i la Marina va aprovar una figura.

 

A iniciació A van participar LAURA FERNANDEZ, MAFALDA GÜETO, MARIA MORAÑO, YAIZA ARCOS Y SONIA CODINA, i van aprovar totes una u dues figures. Podem destacar que de totes les patinadores que van participar a la prova, només les patinadores del nostre club van aprovar figures, per tant enhorabona a totes!.

INICIACIO A I CERT. 11.2017

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet