Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Bons resultats del CP Cerdanyola a les proves d’iniciació C i B

 

Els patinadors i les patinadores que encara no competeixen, o sigui els d’iniciació, tenien cita a Masquefa el passat cap de setmana on es celebraven els exàmens d’Iniciació C i B en modalitat lliure i figures obligatòries. El Club patinatge Cerdanyola va assolir uns bons resultats amb diversos patinadors i patinadores aprovats i per tant que pugen de nivell.

En Lliure Aya Belaachaj en C i Paula del Retiro en B van aprovar, per tant passen a iniciació B i A respectivament. I en FF.OO. també van aprovar totes les figures dues patinadores: Priscila de Seta en C i Mireia Tort en B, que pugen doncs a B i A. La resta va aprovar una figura: Paula del Retiro, Guillem Pastor en B i Candela Gutiérrez en C. A ben segur que al proper examen aproven la figura que els queda i pugen també de nivell.

Un bons resultats, doncs, que mostren la bona feina feta per part dels entrenadors amb els patinadors i les patinadores del grup d’iniciació. Felicitats a tots!

 

IMG_0729

IMG_0728

IMG_0723

IMG_0720

IMG_0719

 

 

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet