Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

El Club Patinatge Cerdanyola gaudeix del Catalunya Stars

El dissabte passat, una expedició del nostre club es va desplaçar amb autocar cap al pavelló Fontajau de Girona on es disputava el Catalunya Stars, un esdeveniment innovador que va aplegar uns 200 esportistes de l’elit del patinatge artístic català i que va ser retransmès en directe pel canal Xarxa TV. Aquesta competició es va caracteritzar en permetre per primer cop un sistema de votació popular per Internet que va ser un gran èxit.
Els patinadors i patinadores estaven dividits en tres grups: els blaus, els vermells i els grocs. Desprès de més de tres hores de poder gaudir del millor patinatge la victòria final se la va endur l’equip groc amb 307,9 punts, un conjunt que comptava a les seves files esportistes com a Mònica Gimeno o Kevin Bordas, entre d’altres. Van superar l’equip vermell de 0,4 punts i els blaus, tercers, de 0,7 punts. Una lluita aferrissada, doncs, fins a l’últim moment i que va entusiasmar un pavelló gairebé ple. Tots els pares del CP Cerdanyola s’ho van passar d’allò més bé i tots vam retornar a Cerdanyola amb autocar i comentant l’espectacle al qual vam assistir. Una jornada molt agradable per a tots.

 

Fontajau

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet