Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Triple participació del CP Cerdanyola al Campionat de Catalunya de patinatge artístic.

El nostre club tenia tres representants al recent campionat de Catalunya aleví i infantil que es va celebrar a la Seu d’Urgell (Lleida). A categoria aleví la jove promesa Africa Valiente tot i remuntar el segon dia i fer un bon disc llarg no es va poder classificar per al campionat d’Espanya i va ser 14ª d’un total de 24 participants on va guanyar la patinadora del CP Mataró Marina Trigo. Tot i això és un bon resultat donat que és el primer any de competició per a l’Àfrica i a ben segur que tornarà l’any vinent encara més competitiva.

A categoria Infantil la Judith Martin va acabar 12ª i la Clàudia López 21ª. Uns bons resultats segons l’entrenador Alfred Alsinet perquè el nivell era molt alt i classificar-se per al campionat d’Espanya era tot un repte. L’any que ve ho tornaran a provar i no tenim cap dubte que lluitaran aferrissadament per a les places que donen dret a disputar el campionat d’Espanya.

 

ALEVI

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet