Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

L’Anna Ruiz, medalla de bronze del Campionat Federació de Catalunya 2017

Una altra setmana d’èxit per al CPA Cerdanyola del Vallès. Els dissabte i diumenge passats La Bordeta (Lleida) organitzava el Campionat Federació de Catalunya per a les patinadores de categoria Júnior. El nostre club estava representat per dues patinadores: l’Anna Ruiz i la Paula Navarro. L’Anna Ruiz es va endur la medalla de bronze desprès de remuntar dues posicions del disc curt. La competició la va guanyar la Paula Baya del club d’AE Sant Andreu davant de la Laia Bou del CN Terrassa. L’altra patinadora cerdanyolenca, la júnior Paula Navarro, també va remuntar places del curt, on era onzena, i es va col·locar en setena posició final. L’entrenadora, Júlia Ventura, estava molt satisfeta dels resultats obtinguts.

 

Júnior camp. La Bordeta

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet