Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

A Cornellà del Terri (Banyoles) tenia lloc el campionat d’Espanya de lliure en categoria cadet i juvenil. El CP Cerdanyola estava representat pel Pol López en categoria cadet masculí. Amb la música del “Barber de Sevilla” i una bona coreografia va fer un bon disc llarg amb un combinat ben executat doble flip, doble metz i va treure notes tècniques entre 4,7 i 5,4 i notes artístiques entre 4,2 i 4,7. El nivell era altíssim i la victòria final va ser pel patinador d’Alexmar (Cantàbria) Héctor Díez mentre que el Pol es va classificar a la 19ª posició. L’entrenador Alfred

Alsinet valora molt el fet d’haver-se pogut classificar per aquest campionat d’Espanya donat que el nivell competitiu era màxim.

POL

 

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet