Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

El CPA Cerdanyola del Vallès estava present en dos esdeveniments aquest cap de setmana. Primer, a Santa Eulàlia de Ronçana va tenir lloc el Campionat de Barcelona de FF.OO. (figures obligatòries) de Categories B. En aquesta competició figurava la patinadora cerdanyolenca Andrea Delgado que va quedar 8ª d’un total de 36 participants. Un bon resultat però que no li permet classificar-se per a la categoria A on només hi accedien 6 patinadores. No obstant l’entrenadora, Adela Berbel, estava molt satisfeta donat que és el primer any de competició de l’Andrea que va debutar l’any passat. A ben segur que l’any vinent sí que hi haurà sort i l’Andrea es classificarà per a la categoria A.

 

 

ANDREA DELGADO FFOO

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet