Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Aquest dissabte 22 d’abril, ha tingut lloc el Campionat de Catalunya de Parelles Artístic on ha participat la nostra parella de categoria Cadet  formada per Marta Giménez y Pol López.
Van patir molts nervis al disc curt però van millorar molt el nivell al disc llarg. Així i tot van quedar en segona posició, classificant-se pel campionat d’Espanya, que tindrà lloc els propers 19 i 20 de març.
IMG_8256
IMG_8262
Al mateix dissabte tambe ha tingut lloc el primer Trofeu de parelles d’iniciació al Pavelló Municipal Torrent d’en Terra a Arenys de Munt, en el que la nostra parella formada per Jana Sempere i Guillem Pastor, d’ Iniciació B, van demostrar també un bon nivell tot i portar poc temps en aquesta categoria i van aconseguir un merescut segon lloc.

IMG_8257

IMG_8260

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet