Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Aquests passats 11 i 12 de març el CPACV va participar al Campionat de Catalunya de FF.OO celebrat al pavelló municipal Riera Seca de Mollet del Vallès.

Dissabte al matí van competir a categoria Cadet – femení: REYES MARTIN, que va quedar 13a i es va classificar pel Campionat d’Espanya,  GEMMA LOPEZ, 17a

A Cadet – masculí va competir el  POL LOPEZ, que, tot i quedar primer classificat, no va classificar-se degut a que no va obtenir els mínims.

A la categoría Infantil, també dissabte al matí, van competir: ANDREA GARCÍA, 15a; CARLA GARCÍA, 16a; JUDITH MARTÍN, 14a; MARTA BARRANCO, 12a i CLÀUDIA LÓPEZ, que va quedar e 4a possició i per tant també es va classificar pel Campionat d’Espanya.

El mateix dissabte a la tarda va competir la cateoria Júnior, on participaven les patinadores del CPACV: DIANA MARILÚ BRAN, 11a, MARIA SOLDEVILA, 9a; PAULA NAVARRO, 7a; NAIARA BARRANCO 6a i ANNA RUIZ, 4a. Totes elles, excepte la Diana, classificades també pel campionat d’Espanya que tindrà lloc els propers 8 i 9 d’Abril a Mollet del Vallès

INFANTILES Y CADETES

image1

naiara-maria-anna-alfred-paula-diana

CLASIF. ESPAÑA INFANTILES CADETES

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet