Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

El Grup Shows del CPACV, format per: Andrea Delgado, Ariadna Dorado, Garla González, Carla Haro, Cristina Díaz, Gemma García, Mafalda Güeto, Miriam Carmona, Sara Hermosa, Valeria Garrido i Anna Ruiz, amb Alicia Berbel i Gemma Álvarez al capdavant, van participar, aquest dissabte 14 de gener, al Campionat de Barcelona.

Després d’un any molt intens i de treballar molt dur van aconseguir realitzar un molt bon exercici amb el seu número anomenat “TORNADO” i, tot i estar molt difícil per l’alt nivell de molts dels grups, van aconseguir quedar en 10a posició d’entre els 18 grups de Show petits que participaven. Classificant-se així pel Campionat de Catalunya que tindrà lloc els propers 4 i 5 de Febrer al Pavelló Municipal Poliesportiu de Fontajau, a Girona.

SHOW 4 CPACV

SHOW 3 CPACV

SHOW 2 CPACV

SHOW 1 CACV

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet