Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

ELS NOSTRES PATINADORS SÓN NOTÍCIA A L’ARC

arc-Fo5Primera jornada de tecnificació de FO de Patinatge Artístic del Programa ARC amb Rafaello Melossi.

Un total de 35 esportistes de figures obligatòries, de patinatge artístic, van participar a la primera Jornada de tecnificació del Programa ARC 2016 amb la presència d’un dels referents mundials en aquesta modalitat, Rafaello Melossi.

El tècnic italià, que va treballar conjuntament amb l’equip tècnic del Programa ARC, va valorar molt positivament tant el nivell de les Figures Obligatòries a Catalunya com la dinàmica de treball dels esportistes i dels tècnics assistents a la jornada.

Amb aquesta jornada de tecnificació de Figures Obligatòries es dóna el tret de sortida a les tecnificacions del Programa ARC 2016. Les properes jornades de Lliure i FO estan previstes pels dies 7 i 8 de maig al CAR de Sant Cugat.

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet