Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

fira 2015Cerdanyola al Dia FIRA 2015

FLYER

FLAYER 2

Entitats, centres esportius i empreses del sector de l’esport hi seran presents el proper diumenge 20 de setembre a la primera fira del sector des de les 9 del matí fins a les 20 hores del vespre.

L’organització de la Fira, l’Associació de l’Esport de Cerdanyola, ha aconseguit aplegar a 35 expositors que representen diverses vessants de l’esport; des d’entitats esportives i centres esportius de la ciutat a empreses i comerços que ofereixen diversos productes relacionats amb el món de l’esport.

A les 09,00 hores del matí l’organització ha previst obrir les portes d’aquesta 1a Fira de l’Esport que tancarà a les 20,00 hores del vespre.

Els organitzadors volen que la fira sigui participativa i atractiva per tothom que s’apropi al Parc del Turonet durant el dia i per això ha previst que hi hagi 2 pistes polisportives, on es practicarà bàsquet, handbol i futbol; 2 pistes de minitennis, 1 recta d’atletisme, escacs gegant, un rocòdrom.

Durant la Fira s’organitzaran diferents activitats i exhibicions en les quals els assistents puguin participar-hi, com ara body combat, arts marcials, gimnàstica, zumba, pilates, kizoma, balls o partides ràpides d’escacs.

Tothom que vulgui podrà passejar en bicicleta elèctrica o participar en un petit partit de bàsquet en cadires de rodes.

L’organització ha confirmat que seran unes 20 modalitats esportives les que seran presents en aquesta primera Fira de l’Esport de Cerdanyola.

El més petits gaudiran de dos inflables, una piràmide i un xutòmetre.

12 club esportius estaran amb els seus estands participant d’aquesta fira: Club Bàsquet Cerdanyola, Club Bàsquet Femení Cerdanyola, Club Penya d’Escacs, Club Petanca Cerdanyola Atlético Serraparera, Cerdanyola Club d’Hoquei, Club Patinatge Artístic Cerdanyola, CEM Cerdanyola, Club Natació Cerdanyola, Club Handbol Cerdanyola, Club Tennis Cerdanyola i Cerdanyola Futbol Club.

La resta d’expositors seran centres esportius com Pilates Macarena, Escola de Ball Duet, Parc Esportiu Municipal de Guiera, Curves Cerdanyola, Escola de Ball Somnis, Gym Vallès, Gym Pilates, i Gimnas Lee Young, i la resta empreses i comerços que treballen al sector de l’esport: Àrea Gol, Caryma Esport, Reclam Publicitari, RR. Bikes, Elite Sport World, Mas Buceo, David Serra Fisioteràpia, Ebike.Cat, Queen Skater, Sport Torrente.

També hi haurà un estand de l’Ajuntament de Cerdanyola i de l’Associació de l’Esport, entitat organitzadora de l’esdeveniment que rebrà l’ajuda de més de 20 voluntaris dels diferents clubs esportius de la ciutat, veritable motor d’aquesta Fira de l’Esport de Cerdanyola.

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet