Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Juan Manuel y Paco Campeonato de Catalunya Infantil 2014La família del patinatge artístic de Barcelona està de dol, per la mort en el dia d’ahir, després d’una malaltia, de Juan Manuel Lopez Gonzalez (Juanma) Vicepresident del club AS. PA. Lliça de Vall.

Juanma va ser per al patinatge artistic tant de Lliça de Vall com el del Club Patinatge Artistic Cerdanyola i el de Barcelona, durant molts anys una persona molt implicada, innovadora, un gran treballador i tot amb un sentit altruista per i per a patinatge artístic.

Descansa en pau amic.

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet