Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

El Museu d’Art de Cerdanyola va acollir la presentació de l’11a Nit de l’Esport que es celebrarà el divendres 21 de març a l’hotel Campus

 

Les entitats esportives, el teixit comercial i el món de la política local van estar presents en la presentació oficial de la 11a Nit de l’Esport que es va dur a terme ahir a la nit al Museu d’Art de Cerdanyola.

Presentacion Nit de l'esport 2014

D’esquerra a dreta, Marc Guillamón, Carme Carmona, Francisco Arpide i Remei Gómez durant la presentació

*
L’acte va estar encapçalat per Francisco Arpide, representant de la Comissió Organitzadora de l’esdesveniment; Marc Guillamon, regidor d’Esports i membre de la comissió; Remei Gómez, presidenta del Rotary Club, uns dels espónsor de l’acte, i l’Alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona.
*
El president del Club Patinatge Artístic Cerdanyola Francisco Arpide, com a portaveu de la Comissió Organitzadora, va ser l’encarregat de fer la presentació del que serà una nova edició de la Nit de l’Esport de Cerdanyola.
*
Arpide va destacar que enguany seran 17 els premis que es donaran durant el sopar de la Nit de l’Esport. Si en l’edició de l’any passat es van donar 11, el 21 de març de 2014 seran sis premis més.
*
En les categories individual es donaran quatre premis més, millor esportista, millor esportista sots19 i millor esportista de base, en totes elles hi haurà un guanyador femení i altre masculí.
*
En la modalitat d’equip també s’estableixen un nou premi per als equips de base en categoria masculina i femenina.
*
La relació de premis és:
*
 1.-Millor esportista Femení
 2.-Millor esportista Masculí
 
 3.-Millor esportista Femení SUB 19
 4.-Millor esportista Maculi SUB 19
 
 5.-Millor esportista Femení BASE
 6.-Millor esportista Maculi BASE
 
 7.-Millor esportista discapacitat Femení
 8.-Millor esportista discapacitat Masculí
 
9.-Millor equip Femení
10.-Millor equip Masculí
 
11.-Millor equip Femení BASE
12.-Millor equip Masculí   BASE
 
13.-Millor Club
14.-Millor iniciativa esportiva SOLIDÀRIA 
           
15.-Reconeixement a un patrocinador
16.-Reconeixement a una trajectòria esportiva
17.- Premi a la promoció de l’esport a l’escola
*
La Comissió nominadora recollirà i valorarà totes les sol·licituds presentades i farà la primera tria per presentar-li al jurat els finalistes i que aquest decideix els guanyadors.
*
Cal destacar que en els premis de millor esportista masculí i femení els assistents al sopar també tindran la possibilitat de votar per escollir el guanyador. 
*
El portaveu de la Comisió Organitzadora va explicar que s’obre el termini de presentació de candidats a ser premiats fins al divendres 14 de febrer de 2014 i que es poden presentar a través del correu electrònic: nitesportcerdanyola@gmail.com o lliurar-la personalment a les oficines del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Cerdanyola al Parc Esportiu Municipal de Guiera.
*
Es pot trobar el full d’inscripció a la plana web www.cerdanyola.cat/esports
*
Francisco Arpide va senyalar que el jurat estarà composat per un periodista local, un representant de les associacions de Cerdanyola, un exregidor d’Esports, un membre de la Comissió Organitzadora i un exesportista de la ciutat. El jurat estarà presidit, amb veu però sense vot, pel regidor d’Esports Marc Guillamon.
*
Remei Gómez, presidenta del Rotary Club, va destacar que l’esport ajuda a educar dins els valors del treball, l’esforç i la solidaritat, per això el Club Rotary es mostra molt satisfet de poder col·laborar amb la Nit de l’Esport de Cerdanyola.
*
D’altre banda, Marc Guillamon va destacar el fet que enguany s’hagi doblat el nombre d’entitat que formen part de la Comissió Organitzadora i també va destacar que les entitats esportives de la nostra ciutat estan aconseguint l’objectiu amb el que va néixer la Nit de l’Esport a l’any 1997, de la mà de aleshores regidor d’Esports Jordi Joan Mata, que sigui la nit de les entitats que es dediquen a la promoció de l’esport.
*
Per tancar l’acte, Carme Carmona, va destacar que les entitats esportives de Cerdanyola representen en un munt d’ocasions a la ciutat. Les entitats i els esportistes son ambaixadors de Cerdanyola a Catalunya i fora de Catalunya.
*
Carmona va destacar que per a ella era un plaer que les entitats esportives haguessin pensat en ella, com a alcaldessa, per estar-hi present en la presentació oficial de la 11a Nit de l’Esport.

 

 

 

Comments are closed.