Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Tecnificació del  Club Patinatge Artístic Cerdanyola

Tecnificacion Andorra 2013

 Per primera vegada des de la seva fundació el Club Patinatge Artístic Cerdanyola es desplaça fora de Cerdanyola per dur a terme la tecnificació d’estiu.

 Entre el 28  de juliol i el 3 d’agost  30 patinadors del Club Patinatge Artístic Cerdanyola es van desplaçar a Andorra per dur a terme les jornades de tecnificació d’estiu.

 Patinadors i patinadores de Certificat, Iniciació A, les Parelles I Categories del club es van desplaçar al principat d’Andorra per aprofitar l’aturada d’estiu en les competicions per continuar millorant com a patinadors i com a persones.

 Durant les jornades de tenicficació els patinadors i patinadores van treballar tècnica i artísticament, milloren les coreografies i la preparació física. Amb el millor equip d’entrenadors i experts del CPA Principat d’Andorra i CPACV

Tec nificacion Andorra 2013

Tecnificacion Andorra 2013

Alfred Alsinet, coordinador tècnic del club, destaca que “aquestes jornades serveixen per a que els esportistes milloren esportivament i aprofitin la convivència per desenvolupar la seva personalitat dins d’un ambient d’esport. Aquestes jornades ajuden a millorar esportivament i personalment”.

 Francisco Arpide, president del club volia agrair al Club Patinatge Artístic Principat d’Andorra les facilitats que ha donat per a que el club de Cerdanyola pugui compartir amb elles les seves instal·lacions i tècnics; junts als tècnics de Cerdanyola també treballaran el coordinador del club andorrà, Xavi Orrit i les entrenadores Mònica Gimeno, Noemi Isla i l’Italià Pierluca Tocco. 

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet