Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

La plaça Onze de Setembre de Cerdanyola ha esdevingut aquest matí escenari d’una de les diades més reivindicatives i unitàries a la ciutat. Les paraules llibertat, estat propi i justícia s’han repetit en la majoria de manifestos llegits per les entitats i partits polítics del municipi que han volgut participar de la Diada Nacional de Catalunya.

Pel que fa a les entitats del municipi, la participació ha estat força destacada amb ofrenes florals dels Castellers de Cerdanyola, el Cerdanyola Futbol Club, el Club Patinatge Artístic Cerdanyola, la Hermandad Rociera, la Casa de Andaluciía, l’associació Afrocatalans Cerdanyola Federació Nous Catalans, l’Escaladei, la Comunitat Islàmica, el Gremi d’hostaleria i oci nocturn i l’Agrupació Sardanista, aquestes tres últimes entitats amb discursos força reivindicatius.

La música i la dansa no han faltat, com sempre, en aquesta cita amb l’actuació de la Banda i la Coral de l’Agrupació Musical Cerdanyola i l’Agrupació Cultural Sardanista.

Cerdanyola.info

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet