Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Alba Pérez és la gran protagonista del II PatinaSoS

.

El II PatinaSOS va omplir el pavelló de Can Xarau per una causa solidaria: recollir diners per a l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett i per a l’ONG Pallapupas. La gran protagonista del festival va ser Alba Pérez; la patinadora local va rebre un merescut homenatge en el seu comiat.

 

Alba Pérez va ser la darrera de les patinadores en saltar a la pista i sens dubte la més aplaudida i aclamada. No era per a menys, la patinadora local que més èxits internacionals ha assolit s’acomiadava de l’alta competició i ho feia com sempre: amb una actuació perfecte. Tot i no competir al màxim nivell des de fa mesos, Alba Pérez ha sigut una de les millors patinadores dels darrers temps i així ho va deixar palès en el II PatinaSOS interpretant Haven seen the last of me, cantat en directe per Natalia Murillo. Pérez va acabar el seu número asseguda al mig de la pista, descalçant-se els patins i marxant caminant i és que la patinadora s’ha vist obligada a deixar el patinatge després de no haver-se pogut recuperar al cent per cent de la intervenció quirúrgica de genoll a la que es va haver de sotmetre al 2009. Alba Pérez es va acomiadar de l’alta competició acompanyada del miler de persones que no es van voler perdre un moment que ha arribat abans del previst. Tot i així el currículum de la patinadora cerdanyolenca és de somni amb un total de vuit medalles en quatre Mundials. Tantes més en Europeus, Estatals i festivals internacionals. La patinadora va rebre la medalla del Comitè Olímpic Espanyol l’any 2010 i va ser reconeguda com la millor esportista local en el 2004, quan encara era juvenil.

Alba Pérez no va poder amagar l’emoció i ella mateixa destacava que havia sigut un dia molt especial i ple de sensacions. Ara cal pensar en el futur i aquest de moment no sembla lligat al patinatge, però Pérez aspira a tornar a estar lligada a aquest esport en un futur, segurament com a entrenadora.

 

Alba Pérez va ser la guinda d’un II PatinaSOS sublim i que va aconseguir amb escreix el seu objectiu: recaptar fons per a l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett i l’ONG Pallapupas. 16 actuacions de patinatge, dues peces instrumentals i l’exhibició dels karatekes de l’Sport Club Arvi. Més de dues hores d’espectacle que van seguir el miler de persones que van omplir Can Xarau. Una quarantena de patinadors del Club Patinatge Artístic Cerdanyola van ser els encarregats d’inaugurar el II PatinaSOS. La primera patinadora individual en actuar va ser Anna Cilleros, que va substituir un lesionat Manel Pérez. Júlia Figueroa, sisena en el darrer Europeu, va ser la següent. Després va ser el torn dels patinadors locals: Idoia Company, la parella formada per Marta i Alex Ríos i Noemí Isla. Aquesta darrera va realitzar una excel·lent actuació ficant-se el públic a la butxaca. Ariadna Pasqual i Xavi Orrit van despertar diversos moments d’aplaudiments entre el públic amb moviments espectaculars. I Carla Pey va demostrar el seu gran nivell protagonitzant la darrera actuació de patinatge de la primera part. Els karatekes de l’Sport Club Arvi van tancar el primer bloc amb una exhibició de katas.

 

El grup show del CPA Cerdanyola van ser els primers del segon bloc. Nadia Alsinet va animar l’ambient amb la seva actuació i Carla Vila va interpretar Hijo de la Luna. Noemí Isla va repetir, en aquesta ocasió amb Más allá. També van actuar per segona vegada Ariadna Pascual i Xavi Orrit, que van tornar a ser llargament aplaudits, i Carla Pey, interpretant en aquesta ocasió Mi Tierra. Carla Nonell, quarta en el darrer Mundial, va estar a un alt nivell amb el seu número de Cabaret.

 

Totes les actuacions van estar acompanyades de la música i el cant en directe de Veus Sense Fronteres. Una quarantena de cantants, una vintena de músics i diferents solistes van ser els encarregats de la part musical. Tots ells dirigits per Ramon Bertran. Per a ells també va ser una experiència única.

 

Al final, l’agraïment de les associacions que rebran els diners recaptats i la satisfacció del CPA Cerdanyola i Veus Sense Fronteres, organitzadors de l’esdeveniment. En uns dies es donarà a conèixer l’import que rebran l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett i l’ONG Pallapupas, que tampoc es van voler perdre l’acte. La primera va estar representada per diverses nenes afectades per la síndrome de Rett i les seves famílies i durant tota la vetllada, el públic va gaudir de la presència de la camillera Amina Biodramina i l’infermer Termòmetre, tots dos Pallapupas.

Fuente Cerdanyola info

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet