Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Alba Pérez serà homenatjada en el II PatinaSOS

El cartell de patinadors que participaran en el II PatinaSOS tornarà a ser de luxe. El Club de Patinatge Artístic Cerdanyola (CPACV) i Veus Sense Fronteres (VsF) han aconseguit reunir a campions del Món, d’Europa i com no d’Espanya i Catalunya.

Rueda de prensa II Festival Patina SoS 7-11-2011

A més, l’edició d’enguany del PatinaSOS comptarà amb l’actuació d’Alba Pérez, que aprofitarà la cita per acomiadar-se del patinatge d’elit. La patinadora local, amb diversos podis en Campionats del Món i d’Europa, ha decidit deixar el patinatge professional després de no haver-se recuperat al cent per cent de l’operació de genoll a la que es va haver de sotmetre al 2009. Alba Pérez rebrà el seu merescut homenatge i a més estarà envoltada d’alguns dels que han sigut els seus companys durant anys.

El cartell del II PatinaSOS el formen: Manel Pérez, Carla Pey, Xavier Orrit i Ariadna Pascual, Noemí Isla, Carla Vila, Nàdia Alsinet, Júlia Figueroa, Carla Nonell, Idoia Company i Marta i Alex Ríos. A més també hi participarà el grup show del CPA Cerdanyola. I com ja va ser en la primera edició, les exhibicions de patinatge comptaran amb la música i veu en directe de Veus Sense Fronteres. El grup de professionals de la sanitat, que ja fa sis anys van decidir unir les seves veus amb fins solidaris, tornaran a tenir la seva part de protagonisme en el PatinaSOS acompanyant amb la seva música i veu les actuacions de patinatge. Paqui Díaz, presidenta de VsF, avançava durant la presentació del festival que “serem uns 40 cantaires i ens acompanyaran la vintena de músics habituals”. Enguany, la direcció musical anirà a càrrec de Ramon Bertran i el responsable de la part de patinatge artístic serà Alfred Alsinet, coordinador tècnic del CPACV.

Francisco Arpide, president del Club Partinatge Artístic de Cerdanyola, es va mostrar molt optimista davant la possible resposta del públic i espera aconseguir l’objectiu que busca el PatinaSOS convidant a tothom “a presenciar un espectacle digne de viure-ho en directe”. I tot serà possible també gràcies al nostre espònsor Banca Cívica que s’ha bolcat amb el Festival. Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, també present en l’acte, va mostrar el seu orgull davant la possibilitat de donar suport a un esdeveniment solidari i més en temps de crisi. Basiana va destacar que “és la nostra obligació estar al costat d’iniciatives que van més enllà de l’àmbit que a vegades ens pertoca”.

El PatinSOS té un caràcter enterament solidari i els diners recaptats de la venta d’entrades, de samarretes, de DVDs i de les aportacions a la Fila-0 aniran destinades a l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett amb Fundació Sant Joan de Déu i a l’ONG Pallapupas. Els portaveus de totes dues entitats es van mostrar molt satisfets de la iniciativa solidària i d’haver sigut escollits com a destinataris dels diners recollits. Carme Carmona, alcaldessa de Cerdanyola, es va referir durant la seva intervenció a les dues associacions i va voler destacar el protagonisme que està tenint Cerdanyola respecte les malalties considerades minoritaris amb la participació en congressos i activitats diverses. L’alcaldessa de Cerdanyola també va elogiar el gran treball que fa l’ONG Pallapupas, amb un paper tant important als hospitals on els nens/es necessiten un somriure.

La venta anticipada d’entrades es pot realitzar al pavelló de Can Xarau, Floristeria Casamitjana Cerdanyola, Bar Canaletas Cerdanyola, Farmàcia Valls-Hidalgo Cerdanyola, Ateneu Cerdanyola, Escola de Música Lídia Arrebola Cerdanyola, Federació Catalana de Patinatge Barcelona i Estel Patins Barcelona. També s’inclou la modalitat de venda anticipada per Clubs o Associacions a través del correu patinasos@cpacv.org veure informació de com realitzar-lo en www.cpacv.org

Rueda de prensa II Festival Patina SoS, de izquierda a derecha Daniel Navarro Banca Civica, Felix Sanchez Concejal de Deportes de Cerdanyola, Paqui Diaz Veus Sense Fronteres, Mikel Antonijoan Ong Pallapupas, Carmen Carmona Alcaldesa de Cerdanyola, Estela Alzugaray Associacio Catalana Sindrome de Rett, Ramon Basiana Presidente Federacion Catalana de Patinatge, Carla Nonell Patinadora participante, Francisco Arpide Presidente del Club Patinatge Artistic Cerdanyola

Comments are closed.

  • Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Reno
  • Intermezzo
  • Karpathos
  • Ibis Ripollet